Min nya lägenhet

2009-08-22 | 11:50:27Nu måste jag dra historien lite snabbt. Observera att jag är sjukt trött nu på lördag "morgon" Nu när jag försöker uppdatera vad som har hänt i veckan. Och kanske inte skriver så himlans roligt. Vi har inte haft internet i nya lägenheten så jag har inte kunnat göra någon uppdatering tidigare, Thats my excuse.
I alla fall..
I ett tidigare inlägg skrev jag hur svårt beslut vi hade framför oss med att välja rätt lägenhet. Hur ena var bra på ena sättet och tvärtom med den andra.
Vi kolla på 4 lägenheter tror jag varar två tyckte vi var intressanta. Men..
Den ena av dom andra två var alldeles för liten så vi räknade snabbt bort den. Den andra var alldelses för stor och mäktig för oss därför så vi kopplade ganska snart bort den också.
I Fredags förra veckan innan Kevin kom ner satte jag och Oscar oss ner på klipporna och försökte komma fram till ett beslut gällande dom två första lägenheterna. Vi var så insnöade på dessa två att vi inte hade en tanke på att en av dom andra lägenheterna hade allt det där vi hade önskat, endast att det kostade en tusenlapp mer än dom andra.
I första sekund som vi råkade nämna denna lägenhet tog vi beslutet, denna är vår!
Denna lägenhet har allt som fattades i dom andra lägenheterna. Ligger inne i stan, Seawiev, rymligt stor soffa, två stora terrasser, fräscha stora badrum och ett bra kök. Det finns mycket mer att tillägga. Men kolla själva.
Mera bilder där vi har gjort om lite kommer..
Som sagt fler bilder kommer inom kort. Soffan har vi stylat upp lite, bilder på andra terrassen och mer.
Förstår ni att jag är glad :-)
Och världens underbaraste grannar också som vill göra allt för att vi ska trivas.
Jag är så gad att vi kunde skaffa lägenheten lagom till att Kevin kom ner så hon kunde få ett eget rum att sova i.
Happy times!

Kommentera här! » 0
Vår nya lägenhet


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig!

Mejl: (publiceras inte)


Adress:


Kommentar: