Ledig och sjuk 31/8

2009-08-31 | 10:36:09Idag är jag sjuk och faktiskt ledig, det är klart man är sjuk på sin lediga dag, så är det alltid. Jag tror det är airconditionen som spökar (säger man så?) mitt huvud sprängs så jag kan inte riktigt tänka.
Nu sitter jag och har unnat mig en smaskig frukost och sen ska jag krypa ner i sängen och titta på twilight.


Blandat ginger och lemon tea med peppermint tea. Honung och citron, bra mot förkylningen!

Efter filmen ska jag handla mat, gå på apoteket, handla blommor och hämta min check från jobbet. Orkar inte idag :-(

Puss och kram
Emman

Kommentera här! » 1
Allmänt


Älsklingen är tillbaka!

2009-08-31 | 10:23:34Jag låg med datorn i sängen igår och tänkte lägga in ett nytt inlägg angående att det är massor med fyrverkerier jämt på Malta då Oscar plötsligt kommer hem tidigare än vad väntat! Åh min älskling is back.
Och titta på vad han tog med sig till sin älskling :-)En ny parfym "Pretty" från Elizabeth Arden och en spegel som matchat designen på parfymen.
Den doftar helt underbart! Ett jättebra tips, och jag känner tilloch med idag att den finns kvar även fast jag har duchat av mig.
Jag har världens omtänksammaste underbaraste man i mitt liv!

Kommentera här! » 0


Kostråd

2009-08-31 | 10:16:01Sen Kevin åkte för två veckor sen har jag känt att jag har gått ner lite i vikt.
Jag bestämde mig bara och tiden har bara rusat förbi så nu tänkte jag lägga ut lite tips som funkade för mig!


Börja dagen med nånting som du vet du kommer stå dig på ett tag, men utan fett eller socker, jag tog weetabix kakor (finns i sverige),doppa i mjölk för lägger du dom i mjölk sväller det bara för mycket. Skär lite frukt i mjölken så den blir sötare och ät upp allting. Ett glas med berocca är bra för då får du i dig både vätska och näring.
Jag brukade antingen gå en promenad 30 minuter till jobbet innan jag åt frukost, men han jag med åt jag innan. Tog jag promenaden först drack jag rejält med vatten medans jag gick.
En frukt, själv älskar jag hårda persikor.
Till lunch äter du dagens stora måltid, det är viktigt för du har rört på dig på morgonen och du behöver energi under dagen. Men det är viktigt att du promenerar minst 30 minuter varje dag!
Lunchen ska bestå av kolhydrater protein och sallad. Alltså kött och ris, Kycklinggryta med ris är jättegott. Lite grönsaker och massa soysås på riset. Mmm gör det gott och roligt.
Ät normlat och vräk inte i dig, lagom är bäst.
Till middag måste man komma ihåg att skippa kolhydraterna! Inte ens långsamma. Du förbränner mindre när du inte rör dig så mycket, vilket oftast brukar bli på kvällen.
Själv har jag, eftersom jag inte tränar mer en promenader och sitter still på jobbet ätit ibland riskakor med tonfisk i olja. Jättegott med lite salt på, en frukt och massa vatten.
3 st Knäckemackor med mackrill ( Nu är det främst för att jag har väntat på att lönen skall komma ) och misusoppa.


Hoppas det gav nån inspiration. Men varje dag behöver inte vara tuffa,bara man äter lagom portioner och rör på sig!

Puss och kram
Emman

Kommentera här! » 0


"Kräftskiva"

2009-08-30 | 13:48:44
Fredag och jag slutar 9. Svenskarna har hyrt ett ställe där det har ställts till med kräftkalas.
Jag som är galen i kräftor såg självklart till att vara där även fast dom andra skulle hinna dit före mig.
Fredagspasset på jobbet var ett extrapass som jag hade valt själv att ta och i fredags störde jag mig gravt på att jag hade tackat ja.

Igår var jag jättearg. Nu har det gått över, jag vet inte längre ens vad jag ska skriva.
kräftskivan var trevlig fram tills att en jävla person skulle förstöra hela kvällen.
Jag kan inte fatta att människor kan vara så totalt egoistiska och även ha en annan egenskap i kombination med egoism , att vägra se sina egna fel. Kanske att total egoism hör ihop med att inte kunna lyssna och se sina fel. Men ändå.
Jag är lite egoistiskt, fine vem är inte det. Men jag är smart nog att se vad jag gör fel och kan erkänna det både för mig själv OCH andra. Framför allt andra, ödmjukhet är en bra egenskap för att lära sig vad man kan ändra på hos sig själv till det bättre. Ibland kan man vara blind för hur man igentligen ter sig mot folk, och då kan det vara bra att man vågar ta till sig lite kritik. Sen behöver man inte lyssna på om folk säger saker bara för att skada eller trycka ner. Det finns vissa personer i min omgivning som är så. Jag tänker inte nämna namn för det vore att blotta någon och det skulle jag aldrig göra.
Jag tror att du njuter av det. Det såg jag på dig i fredags. Det var som om du njöt av att plåga dig själv med orden jag kastade tillbaka på dig och sen kom du med något provocerande komentar och hela ditt ansiktsuttryck skiftade från glansiga ledsna ögon till översittarattityd och ögon som lyste av självbehag.Eller nej jag måste beskriva det bättre,du försökte vara manipulativ och vände orden mot mig för att verka smartare och för att du igentligen inte hade något att komma med.Sen glansiga ledsna ögon igen. Att du sen lät dig själv bli förbannad och skrek på mig endast för att se min reaktion och verka ridderlig eftersom du " blir ju bara arg för att du bryr dig" var ju endast patetiskt
Vet du, jag tror du har dåligt självförtroende.
Det du sa var ren pajkastning som du själv påstod "inte var riktad mot mig" Och att du igentligen bara ville "disskutera". Herregud vad trångsynt.
Hade du sagt så till en lite hårdare tjej hade du fått en snyting.
Att tjejerna försvarade dig med att du bara var " jättepackad ju" förstår jag. För du var verkligen pinsam. Men "aspackad" Var du defenetivt inte och du visste precis vad du snackade om.
Om du påstår att du inte kommer ihåg någonting alls från i fredags är det enbart för att du skäms.
Jag längtar till Oscar kommer hem, fyfan hade han bara varit där så kunde du ha sagt allt det där och se hur modig du hade varit då. Om du inte vågar gå till rätt person så är du bara en stor jävla bit chicken.


Jag tror bilder redan finns på facebook, men jag ska lägga upp några här. Tyvärr blev det inga kräftor heller, nån hade beställt fel och det blev hummer istället. Men utgång efter det blev det, jag sitter inte och grämmer mig och jag tog defenetivt inte åt mig.
Jag tycker fortfarande du var en idiot och hör jag ingen ordentlig ursäkt från dig när du är nykter, så vill jag nog aldrig mer se dig. Jag behöver inte idioter i mitt liv. Det har jag slutat med för länge sedan.Emman

Kommentera här! » 0


Gårdagens lunch 28/8

2009-08-28 | 15:17:52


Blev kattmat

Puss och kram
Emman

Kommentera här! » 0
Allmänt


Voss vatten

2009-08-28 | 15:10:15


Nu ska Emma berätta historien om Voss vatten:Vossvatten grundades av Ole Christian Sandberg och Christopher Harlem som upptäckte att vattnet i dom Norska fjordarna var friskare och mer hälsosamt än vattnet som finns runt om i USA.
På med häftig design och sprakande marknadsföring så säljs vattnet för ca 50 kr litern.
Det lustiga är att Vossvatten inte är något annat är rent kranvatten.
Folk badar, duschar och diskar i detta vatten.
Själv har jag inget emot att dricka fräscht källvatten från Norge men inte för 50 spänn litern!

Efter en varm kväll beställde vi in vatten på restaurangen som vi åt på, och gissa vad vi fick, jo Voss vatten.

Här säljs det dyra vattnet:
http://www.vosswater.com/
Och i denna stad finns vattnet:
http://www.visitnorway.com/se/Artiklar/Destination-artiklar/Vastnorge/Voss/Voss/


Puss och Kram
Emman

Kommentera här! » 0
Allmänt


Tid att städa lägenheten

2009-08-28 | 14:32:29

Detta hände i helgen 22-23/8. Jag vet. Denna vecka har jag varit dålig på att uppdatera. Men nu har vi fått tid att flytta in ordentligt.
Väntar på löningen så man kan köpa lite fina blommor och växter och smått o gott bara.

Ordning och reda i skåpet:


Kläderna är nu på sin plats och äntligen får jag hela garderoben för mig själv:


Och middagen är serverad!
Hel kyckling fylld med ris och grönsaker, smaskens!


Livet är underbart på Malta just nu!

Puss och kram
Emman

Kommentera här! » 0
Allmänt


Sista dagen med Kevin

2009-08-28 | 14:23:55En trött Emma, frukost på Mint

Drinkar i Kärringpoolen
På strandpromenaden


Maltas godaste glassbar:Turistfotton
So long Kebo! I will miss u!

Puss
Emman

Kommentera här! » 0


Horseback riding

2009-08-23 | 18:39:56I onsdags var vi och red!
Totalt häftig och mäktig upplevelse för mig som knappt ridit förut.
Jag mins två eller tre tillfällen innan denna, och att rida, skritta och galopera själv med en häst var otroligt! Att kunna kontrollera och styra ett djur på dess rygg. Det är en bisarr känsla. Jag ska absolut pröva det igen, men det blir nog ingen vardaglig hobby för min del..


2 timmar på Malta by horse:
Oscar red en Svensk häst

En bra dag men ack så ont i rumpan jag hade efteråt!
Puss och kram
Emman

Kommentera här! » 0


Ivory and Ebony

2009-08-22 | 12:02:23
Vi hittade en kärringpool som inte innehåller jellyfish


Mer bilder på denna pool kommer, väntar på att Kevin ska skicka sin bildmapp till mig
Mums, vi hittade ett underbart fik med stoora bakelser..Ikväll kommer andra uppdateringen då vi har varit och ridit på hästar! Scary but fun as hell.

Puss och kram
Emman
Kommentera här! » 0


Min nya lägenhet

2009-08-22 | 11:50:27Nu måste jag dra historien lite snabbt. Observera att jag är sjukt trött nu på lördag "morgon" Nu när jag försöker uppdatera vad som har hänt i veckan. Och kanske inte skriver så himlans roligt. Vi har inte haft internet i nya lägenheten så jag har inte kunnat göra någon uppdatering tidigare, Thats my excuse.
I alla fall..
I ett tidigare inlägg skrev jag hur svårt beslut vi hade framför oss med att välja rätt lägenhet. Hur ena var bra på ena sättet och tvärtom med den andra.
Vi kolla på 4 lägenheter tror jag varar två tyckte vi var intressanta. Men..
Den ena av dom andra två var alldeles för liten så vi räknade snabbt bort den. Den andra var alldelses för stor och mäktig för oss därför så vi kopplade ganska snart bort den också.
I Fredags förra veckan innan Kevin kom ner satte jag och Oscar oss ner på klipporna och försökte komma fram till ett beslut gällande dom två första lägenheterna. Vi var så insnöade på dessa två att vi inte hade en tanke på att en av dom andra lägenheterna hade allt det där vi hade önskat, endast att det kostade en tusenlapp mer än dom andra.
I första sekund som vi råkade nämna denna lägenhet tog vi beslutet, denna är vår!
Denna lägenhet har allt som fattades i dom andra lägenheterna. Ligger inne i stan, Seawiev, rymligt stor soffa, två stora terrasser, fräscha stora badrum och ett bra kök. Det finns mycket mer att tillägga. Men kolla själva.
Mera bilder där vi har gjort om lite kommer..
Som sagt fler bilder kommer inom kort. Soffan har vi stylat upp lite, bilder på andra terrassen och mer.
Förstår ni att jag är glad :-)
Och världens underbaraste grannar också som vill göra allt för att vi ska trivas.
Jag är så gad att vi kunde skaffa lägenheten lagom till att Kevin kom ner så hon kunde få ett eget rum att sova i.
Happy times!

Kommentera här! » 0
Vår nya lägenhet


På äventyr med Kevin

2009-08-22 | 11:29:55Tittut!
Mitt hår ser ut som ett skatbo..
Turistbild..

Fiiin!

Efter Badet grillade vi och sen gick jag och min älskling ut på äventyr. Jag var ledig resten av veckan! Skönt skönt skönt.Påväg hem, shoes OFF please!
Ps, märker ni nån skillnad på gatan..har aldrig tagit bild på denna gata förut..

Kass bild men fina tjejor.

Åh jag kan inte hålla mig längre. Snart spricker jag! VI HAR ÄNTLIGEN FLYTTAT!!
And this is my port! Yes it is


Penthouse med två Terrasser. Och jag måste säga, världens underbaraste grannar.
Tack Kevin att du hjälpte mig flytta ur massa grejs ur gamla lägenheten på din semester! Ser ni vilken underbar vän hon är !

Puss och kram
Emman

Kommentera här! » 0


Detta var i måndags..

2009-08-22 | 11:12:06Soluppgång kl.06.30 i St. Julians på väg till jobbet,

Ville bara komma ifrån jobbet! Jag hade massor att stå i när jag kom hem.. :-)
Eftersom så många har pratat posetivt om denna serie med böcker ( och filmen) Så beställde jag hem denna bok:


Twilightbok nr 1 :-)
Riktigt billigt från nätet, 49 kr och gratis frakt innom Sverige, Kevin tog med sig den. Kolla in sidan http://www.adlibris.com

Kommentera här! » 0
Allmänt


Kevin is here!

2009-08-17 | 09:26:36

Nu har min älskling äntligen kommit ner för att hälsa på till på torsdag!
Jag och Sonja hämtade upp våra kära vänner på flygplatsen och sen gick vi för att käka.
Oscar och jag tänkte såklart att vår lilla mysiga restaurang som vi brukar gå till vore perfekt för kvällen.
Tyvärr väntade vi på maten i 1 och en halv timme och vinet var kokhett. Mmm.Vi hittade ett soft ställe med vattenpipa och reggamusik på vägen hem..Snyggt bord!

Nu jobbar jag, sen vägrar jag jobba resten av veckan. Jag börjar känna mig lite förkyld dessutom.
På återseende!
Pussar
Emman

Kommentera här! » 0


Varmt dygn

2009-08-15 | 13:03:46Igår hade vi jättemysigt!
Satt på klipporna fram till 02.30.
Monen lyste rött när vi tog ett dopp mitt ute i medelhavet mot en mörk och stjärnklar himmel.
Det var en speciell känsla!
Jag trodde det skulle komma hajar så simturen varade inte så länge.
När vi kom hem satte vi på en tvätt med handdukar-
tror ni inte att varmvattenberedaren gick sönder och det översvam vatten på hela golvet. Sen gick strömmen.
Så att försöka fixa med en vattensprutande varmvattenberedare i mörkret en fredagnatt lite på sliret var inte lätt. Men det klarade Oscar galant!  Så stolt!
Tyvärr hade vi ingen AC resten av natten och jag sov riktigt dåligt pga det.
Jag längtade till jobbet i morse när jag vaknade! Till Ac:n!
Men oturen fortsätter.
Det börjar lukta avlopp ur toaletten. Riktigt illa. Och det är som en bastu innomhus. Panik.
Jag tar bussen till jobbet och kommer ihåg att det är Public Holiday idag på Malta så bussarna ( eller om det är varannan) går endast till Sliema, vilket är ca 25 min promenad från mitt jobb.
Så i hettan så börjar jag promenera, och snabbt ska det gå för att inte komma försent.
Jag såg nyduschad ut när jag kom till jobbet.
Nu har jag varavat ner i underbar AC.
Ikväll skall det packas och städas!
Puss och kram
Emman

Kommentera här! » 0


Gokart

2009-08-14 | 16:29:11Efter mäklarvisningen var det gokart med Oscar och hans gäng


Sonja!

Me


Oscar vann en av tävlingarna!

Dagens Lek-dress


Najs

Efter detta skulle folket till Hilton för en drink eller två, men jag vägrade! Inget mera drickandes på en long long time.
(hm undra om jag kommer att hålla det när Kevin kommer ner på söndag!!! Jaa! )

Puss och kram
Emman

Kommentera här! » 0


Fre, 16:00 : Gårdagens rush med lägenhetsvisning

2009-08-14 | 16:22:40

Vaknade upp efter girls night out i onsdags och kände mig bara en aning sliten.
Tur att jag var ledig!
Först åkte jag till social security office i sliema
Kl 13.00 hade vi bokat tid med mäklare som visade oss 5 penthouse-lägenheter varav två var intressanta.
Självklart var det ingen av dom som uppfyllde alla våra krav och det var antingen det ena bra med den ena, och det andra bra med den andra.
Sjukt svårt val.

(Det är inte den här)

Den ena låg i centrum och var lite minde. Väldigt fräsch men inte mycket arbetsyta i köket och mörkt badrum.
Egen hiss, jättehärlig uteplats, och 2 extra balkonger i sovrummen.

Den andra, ligger 15 min från centrum, dåliga bussförbindelser
Jättefräscht nytt kök med köksö. Underbar havsutsikt , tyvärr liten motorväg utanför.
3 sovrum med sköna sängar! Två stora badrum, 2 extra balkonger och mycket yta.
Ingen snygg soffa alls och pytteliten tv. Priset var också bra.
Argh jag vet inte! Vi vill gärna flytta tills Kevin hälsar på så hon får någonstans att sova, eftersom just nu har vi endast ett sovrum. Oscar kommer få sova hos en kompis har vi bestämt. Men hur kul är det.
Jag hatade arbetsytan i köket på den lilla, och dåligt med space att dansa runt i och badrummet. Jag älskade fräschheten i sovrummen och uteplatsen. Tvn var sådär och soffan var liten men snygg.Och läget, att man kan knata runt i stan.
I den andra hatade jag läget, den fula soffan och tvn. Jag älskade köket och sovrummet med syrsor som hörs utefrån. Sängen och ljusa badrum.
stress.Kommentera här! » 0
Allmänt


Night out with the girls

2009-08-14 | 09:23:21


Hot chicks

Christina,Elin och Matilda,Marriel och Me


Me, Marriel och Elin

Matilda i ascool pose, synd att den blev suddig! Christina och Me 
Yes, det var dirket efter jobbet för min del, slutade 22.00
Men det var sköj! Tack för en bra kväll tjejer!


Puss och kram
Emman

Kommentera här! » 0


Gårdagens

2009-08-13 | 12:59:07

Kommentera här! » 0
Allmänt


Timeshare på Malta

2009-08-13 | 12:57:33

Ja det finns här också! Här kommer bildbeviset.Vs Emma 2005 på Kreta. Men då jobbade jag ju inte med Timeshare,det var hotellverksamhet ;-)Bildern till höger är från resedagboken, e m m a a där finns massor med utomlandsbilder på mig..klicka på länken här

Puss och kram
Emman

Kommentera här! » 0
Allmänt


Rolig blogg

2009-08-11 | 18:24:50

Jag måste bara rekomedera en rolig blogg!
Kolla in
http://www.tjuvlyssnat.se/

//
Emman

Kommentera här! » 0


En falukorv

2009-08-11 | 15:10:59


Med potatismos är precis det man längtar efter ibland när man är utomlands!
Tur att vi tog me falukorv ner!
Mmmm. Jag är hungrig!

Kommentera här! » 0
Allmänt


Kollade på bike

2009-08-11 | 14:44:53I söndags var vi och kollade på en bike. Eller en scooter kanske det heter.
Vi tänkte köpa en begagnad som vi sedan kan sälja vidare.
Men den här var heeelt värdelös.
Bara det faktum att det sprutade avgas ur avgasröret i ett svart moln efter biken gjorde att jag vägrade.
Den skulle säkert hålla ett halvår men skulle vi sälja den vidare och få knappt en tusenlapp för den så förlorar vi hela poängen med att köpa bike som vi kan sälja vidare sen.
Nej, och trafiksäker vet ja inte om den var.
Synd för jag älskar att åka runt på utflykter med en liten scooter!
Nästa vecka skulle det komma in en bättre. Längtar tills dess!
Vi tog en promenad tillbaka till Sankt Julians och pausade i Sliema för lite tröstshoppning och en matbit. Det blev Tex Mex! Mmmm!Dagens Outfit:

Vi träffade upp gänget för eftermiddagssol och bad på ett ganska nice ställe, exile. Fanns bar och musik också!

Påväg hem, väntar på bussen. Och har hunnit byta om:

Andra sidan gatan:

När vi kom hem lagade vi två maträtter,tanken är att det ska räcka till matlåda hela veckan.
Det blev köttfärsås med spagetti och en kycklinggryta som var heeeelt underbar.
Vi har en favoritrestaurang med Indisk mat och dom använder ett speciellt ris.
Jag har hittat riset i en av matvarubutikerna här och testade det första gången igår med lite örter i. Det vart super!
Kycklingklubbor i en gryta med lök, succini, tomat, vitlök, lime,ingefära och chili. Kryddor och fuskburken med Tikka Masala sås. In i ugnen i en rund djup form och vioala!
Smakade precis som på Indiska. Och betydligt billigare. Det enda som fattades var Naanbrödet. Det skall jag bara lära mig att göra!

Puss och Kram
Emman

Kommentera här! » 0


Fredag och firmafest

2009-08-11 | 13:28:00


Här kommer lite bilder från i Fredags-kväll
Jag kommer ihåg att det var mysigt att bada när solen hade gått ner, bongotrummor som spelade, massor med vin öl och rosé att dricka, Åsa som tappade sin klänning i vattnet och dålig mat.
Nej den var inte dålig så, men vem serverar pasta, ris, och kall potatis med en skinkbit eller en ostskiva?! Malteser är ju roliga.
Jo, såklart lite bröd också.
Malteser är lite egna. Jag skulle tanka på mitt maltesiska nummer efter att äntligen ha fixat ett.
Dom pratar på Maltesiska och man väntar artigt på att som ska säga " For english, press.."
Men det kommer inget och blir helt tyst i luren.
Så jag lägger på och ringer upp igen för att höra om det är något som jag har missat.
Då kan jag uppfatta "english" och antaligen säger dom tryck 4. Men på Maltesiska! Hur ska jag kunna förstå vilken siffra jag ska trycka på? Det finns ju en anledning till varför man vill ha engelsk meny.Efter båten gick vi direkt ut, hade ju velat duscha av mig saltvattnet, men det var inte så viktigt just då :-P

Puss och Kram
Emman

Kommentera här! » 0


The Secret

2009-08-05 | 14:27:38Inatt sov jag inte mycket.
Jag kände mig helt utmattad och det var tungt att åka till jobbet, även fast jag börjar kl ett.
Oscar tog en sovmorgon och vi köpte en mega frukost bestående av :
Äggröra med tomat och gräslök
bacon
vita bönor i tomatsås
knäckebröd  med filadelfiaost, salami och gurka
Färskpressad apelsinjuice
och melonskivor
mmmm så smaskigt.
Jag fick en jättehemlängtan när jag gick till bussen. Jag saknar alla hemma i Sverige som jag bryr mig om!
Inte för att jag vill ha "trygghet" på något sätt utan för att jag vill umgås med alla, jag undrar vad ni gör och jag vill vara där med er!
Varför är det alltid så med mig ?! När jag är hemma så vill jag åka utomlands, och när jag är utomlands så längtar jag hem.
Jag tog med juicen som vi hade druckit lite av på morgonen och på baksidan lästa jag en bra text som jag gärna vill dela med mig av:
 • eat your greens
 • exercise daily even if it´s just taking the stairs instead of the lift
 • drink plenty of water
 • practice your smile
 • the glass is always half full
 • cycle to work
 • practise yoga
 • learn how to take a compliment
 • see the world
 • give your mother a dozen red roses and tell her you love her
 • get to know your neighbours
 • plant a tree
 • learn to ballroom dance
 • shower in a waterfall
 • sing a great song in front of an audience
 • sleep under the stars
 • learn to juggle with three balls
 • find a job you love
 • spend three months getting your body into optimum shape
 • drive a convertible with the top down and music blaring
 • laugh out loud
 • go deep sea fishing and eat your catch
 • run a marathon
 • look into your child´s eyes,see yourself,and smile
 • always take the healthy option
Jag skrattade högt för mig själv efter att ha läst detta och nu mår jag mycket bättre!
Emma is back on track.

Puss och kram
Emman

Kommentera här! » 0


Ledig måndag

2009-08-04 | 14:03:58Underbart att äntligen vara ledig!
Jag vaknade måndag morgon kl 9 efter att ha sovit 13 timmar. Jag behövde visst det efter att ha jobbat 6 dagar i rad.
Startade dagen med lite efterlängtad shopping efter lönen.
Satte mig på en restaurang och väntade in Oscar och gänget som skulle ha gemensam lunch idag.


Kollade igenom vad jag har shoppat. Supernöjd! Handlade hudprodukter från Clarins.
En Water Purify One-step cleanser, HydraQuench Lotion SPF 15 och en HydraQuench cooling Cream-gel,
Jag fick tre gratistester också, en toner, cleanser och en blemish control som även är bra mot prickar när man rakar sig.Jag fick även en väska och en loyaltycard, där jag får en grattis massage, eller manikyr om jag handlar för en viss summa.
Tror du inte man känner sig lyxig eller!
Jag har testat produkterna nu och min hy känns hur len som helst!
One-step cleansern är jättebra, den är enkel eftersom man behöver inte tvätta sönder huden och den är perfekt när man vill ta bort sminket efter en hel arbetsdag och byta till utgångsmake-upen.
Lotion med solskydsfaktor är perfekt när man är i ett varmare land och cooling krämen är hur skön som helst på eftermiddag/kvällen.

Efter lunchen åkte jag till Sliema och badade resten av dagen.
Iceslush och no toppless solandes här inte.

På kvällen sprang jag och Oscar! Jippie, äntligen är jag igång med träningen igen. Nästa springdag blir onsdag.

Puss och kram
Emman

Kommentera här! » 0


Isle of MTV

2009-08-02 | 18:56:53På väg hem från jobbet kunde jag inte sluta nynna på en låt med Black eye peas, " I got a feeling"  Lyssna genom att klicka här
Inte konstigt att man fastnar,samma text over n over

Det får mig att tänka på när vi var på Isle of MTV på Malta för några veckor sen, över 50 000 människor var på plats!
Då spelade Black Eye Peas och Lady Gaga.
Det var en grym tillställning och riktigt bra med tanke på att det var en gratisspelnig!
Black eye peas körde en hyllning till käre Michael Jackson. Så bra faktiskt! Kändes som att man var på ett grymt party med cool live/dj musik.

Bilderna är tagna med min dåliga mobilkamera..

Kolla vad coola kläder Lady Gaga hade på sig här
Varnar dock för dåligt ljud.

Nu är jag så trött så jag sluddrar.
Det blir takeaway från indien ikväll.

Puss och kram
Emman

Kommentera här! » 0


Balkongen

2009-08-02 | 18:37:34Elinas och K.Js balkong
Läs mer i tidigare inlägg

Kommentera här! » 0


Posetiv ångest

2009-08-02 | 14:50:53Det slog mig idag att sen jag kom tillbaka till Malta förra söndag så har jag inte tränat en endaste gång.
Faktum är att jag inte tränade när jag var hemma i Sverige heller.
Och ännu ett faktum är att jag inte tränade veckan innan det heller.
Det är den brutala sanningen.
Och ingenting som jag hade tänkte skriva nu funkar som en bra ursäkt.
Därför så tänkar jag nu sätta upp ett mål, och även avslöja en deal som jag lovat Oscar att hålla.
Dealen är så här: Jag ska springa minst 3 gånger i veckan, två veckor frammåt. 
Om jag gör detta kommer vi köpa ett gymkort till mig.
Man ska inte köpa något förens man verkligen förtjänar det!
Efter detta inlägg ska jag skriva ut mitt arbetsschema, sätta punktliga tider då jag ska springa och så ska jag bara göra det.
Japp! Nu ska det bli ändring på saker och ting.

Puss och kram
Emman

Kommentera här! » 0
Allmänt


Söndag morgon

2009-08-02 | 10:12:40Godmorgon!
Det var riktigt tugnt att gå till jobbet imorse.
Jag sitter framför datan och ser ut som en gammal grottmänniska, med hängande haka och ögon som går i kors.
Håret står åt alla håll och jag måste konstant att sträcka på mig och jäspa  för att inte falla i en dvala av små mjuka rosa kudar med någon sittandes över mig och masserar mina axlar så att dom sjunker ner och inte spänner så mycket. Mmm ljuv musik.Massage,sova....nej vakna nu!

I won't breathe you now, I won't let you take me down
To your underworld, to your underworld,
I will follow thee, rising bubbles to the sky
Like a melody, like a melody...
(Lyssnar på lugna favoriter, never be afraid again)

Jäsp. Söndag morgon och jag sitter här.

Det var en jättebra kväll igår. Faktiskt. Jag är på jättebra humör nu!
Jag åkte direkt från jobbet till klipporna som sträcker sig långa efter strandpromenaden. Malta består mestadels av stenstränder, om man nu vill kalla det stränder ens, jag tycker klippor låter bättre.
Det var ett gäng som låg där och solade, det är  typ 30 grader även fast klockan har hunnit bli halv sex på kvällen.
K.J och Elina bor across the street så vi gick upp efter nån timma, grabbarna åkte och handlade kött och sen var det grillkväll.
Åh vilken utsikt dom har från sin balkong! Det är heeelt galet. Bilder kommer snart. Tyvärr fick jag inte med hela balkongutsikten denna gång, enast liite av den...kolla in sent ikväll så har jag lagt upp bilder.
3 badrum har dom, 2 gästrum, Jacuzzi...galet.
Vi har ju då en fransk balkong. Visst är det häftigt!
Vi har faktiskt planer på att flytta. Oscar har pratat med en mäklare igår tror jag. Det är faktiskt lite av en hobby att kolla på nya lägenheter, så det här kommer nog bli riktigt skoj!
Vi kanske inte behöver lika stort som Kj och Elina, men ett gästrum skulle va bra när folk kommer och hälsar på, gärna badkar ,stora fönster och BALKONG. Mycket viktigt.
Matilda gjorde det godaste vitlökssmöret till köttet, så nu sitter jag i en egen liten vitlöksocean här på jobbet. Tur att det är ganska uttömt på folk idag!

Jag har börjat fatta det  där med Rosévin nu.
Jag har alltid varit en rödvins drickare, men Rosé är faktist mycket mer lättdrucket och fräscht när det är varmt.

Nu tog det stop. Så blir det alltid när man pratar om alcohol dagen efter.
Tack för igår, det var jättetrevligt!

Puss och kram
Emman
 

Kommentera här! » 0
Allmänt


Veckans händelser

2009-08-01 | 11:53:35Onsdag : Vi firar Oscars företags nya arbetsplats.
Samma dag tar vattnet slut i våran lägenhet så jag fick "duscha" i dyrt köpvatten.Torsdag, Sushi på Gochi:Senare åker vi Loveboat runt viken och lyssnar på Pavarotti typ och dricker Rosé. Haha
Ett spontant infall!Hittade några gamla bilder i Oscars nya telefon. Alla bilder från "veckans händelser"  är från hans mobil.
Så grymma bilder!
Det var jag som valde mobilen åt honom ;-)


Puss och kram
Emman

Kommentera här! » 0


Brüno

2009-08-01 | 11:03:16Hahahaha
Fredagkväll och vi kollade in Brüno på bioduken. Sjukt galen och rolig film. Jag visste inte att Svenska skådespelaren Gustaf hammarsten var med så mycket!  Gustaf spelar en homosexuell Österikare...mmm..Här kommer lite bilder från Måndagens roadtrip:
First stop: Dr juice så klart ;-)

Från en Utsiktsplats i Valetta


En underbar Måndag!

Pus soch kram
Emman

Kommentera här! » 0
Malta